Dobrodošli!
PONUDBA
media

Anže Česen, projekt 24ur

Kaj naj rečem, projekt 24ur končan s pomočjo super HIGH5 izdelki smo naredili 188km oziroma 723 krogov.

Tako, za mano je 24 urni tek oziroma preizkušnja koliko daleč lahko pretečem v 24 urah. Ura oziroma svinčnik (tehnične težave z uro – predolga razdalja) se je zaustavil pri 188 km natančneje po 723 pretečenih krogih. 

Morda pravzaprav še sam nisem vedel v kaj se podajam, a kmalu mi je bilo jasno, da bom po nekaj urah dodobra spoznal okolico oziroma 260 metrov dolgo peščeno tekaško igrišče. Pričel sem ob 9:55, kilometri so se vrstili izjemno hitro morda je prav to krivo, da nisem ”prilezel višje”. Do 50 kilometra je res letelo, potem rahla kriza. Kmalu sem se odločil, da na 6 ur menjam smer kroga. Druga smer je bila težja, čeprav je ravninska proga. Zenimivo, krizo smo skupaj premagali s prijatelji kateri so prišli ob pravem času. GregaBlažUrška in Teo, hvala za tempo, prav pasalo je, da je kdo prišel in dvignil tempo. Tako se dela. Grega Puš tudi tebi hvala. Lepo je videti prijatelje, ki pridejo malo pokukati, če res izvajaš dani načrt. Ha ha. Sam načrt teka je bil bolj dodelan kot prejšnjič na vsako urico kratka pavza za pit in kaj malega prigriznit in na vsako polno uro obvezno tehtanje. Kasneje se je to razmerje rahlo spremenilo. Oči, neizmerno sem ti hvaležen saj si prevzel veliko odgovornost in mi nudil odlični support (sušenje, kuhanje, gretje, masiranje, spodbujanje…). Bravo, tako delajo pravi borci!

Ob 17:00 se je že močno stemnilo in vzela nas je noč. Tempo je malo padel in okusila sva moč noči, mraza in velike vlage, prekleto nič se ni sušilo. Ob pol noči sta me toplo presenetila Primož in Marko. Obema hvala za kroge in Primož tvoja masaža je bila 1A. Hvala! Simon tvoj prihod z gasilskimi kolegi me je tudi toplo pogrel in prav zabavno je bilo skupaj odteči nekaj krogov. Pozabil sem že kako je bilo ime fantu, ki mi je dobro diktiral tempo. Super je šlo. Bravo! 

Kaj kmalu naju je začelo pobirati in morala je padla, vendar se nisva dala. Odlični izdelki TopAtlet HIgh5 so delali čudeže. Samo hvala! Ob 3h zjutraj se je kot po čudežu ”prikazal” Danilo. Ja to je tisti Danilo s katerim sva že počela res veliko norih kolesarskih pustolovščin zlasti na Hvaru. Danilo nama je vlil nov val energije in skupaj sva odtekla nepozabne kroge. Danilo rešil si naju. Hvala! Ob štirih zjutraj sem si privoščil malo daljši počitek. Ko sem kasneje na novo začel je bilo res super. Ob sedmih zjutraj me je pozitivno presenetil prihod znanca od prijateljev, kateri je slišal da se v Ivančni nekaj ”čudnega” dogaja, Andrej, hvala za kroge, hitro nama je čas minil. Hvala in lepa gesta. Bravo! Pred nama sta bili še zadnji dve uri. Nekaj po deveti uri naju je naša draga mami in Matevž s punčkami prišel spodbujati in skupaj nam je čas do konca 24 urnega teka res hitro minil. Hvala! Od sile ste.

Še stavek o opremi celotna oprema se je izkazala za odlično, le hlače bo potrebno zamenjati ;) Superge Saucony so se izkazale odlično. Z modelom Kinvara 4 sem pretekel cca. 150 km preostale kilometre pa za probo z novimi Exoduce 5. Res odlični. Jaka hvala. Nogavice znamke Ironman so pustile podplate oziroma noge res suhe, preprosto odlične. Miha hvala!

Ker je bila razdalja prevelika je na Suuntu zmanjkalo prostora ;)

Naj poudarim, ko sem imel malo pavze ali pa kar med tekom, sem ”skočil” na FB in prebral vaša sporočila, verjemite ali ne. Ta sporočila so mi vlivala dodatno moč in energijo. Hvala

Še enkrat se bi zahvalil očetu. Vse kar bi rekel, bi bilo odveč. Rečem lahko le HVALA! Pravi borec si!

Hvala vsem in prav vsi ste bili del nepozabne zgodbe. Hvala!

  • Nov 19, 2014
  • Kategorija: Novice
  • Komentarji: 0

Komentarji: 0

Brez komentarjev

Objavi svoj komentar

Obvezna polja so označena z zvezdico*

Kontaktirajte nas

NA KRATKO O NAS

TopAtlet je specializirana trgovina s športno prehrano. Zavedamo se, da je zdravje na prvem mestu, zato smo pri športni prehrani skrbno izbrali zanesljive proizvajalce. Vsi izdelki so proizvedeni v Evropi (Velika Britanija in Češka) in so pod nadzorom Zdravstvenega inšpektorata in Inšpektorata za varno hrano.