Dobrodošli!
PONUDBA
media

Srce je najmočnejše orožje!

Matej Markovič dokazuje, da ni nemogočih poti! Tokrat želi s svojim dejanjem spisati posebno zgodbo in širiti sporočilo o tem, da je SRCE najmočnejše orožje. 

V tem humanitarnem projektu bo Matej v treh dneh preplaval, prekolesaril in pretekel Slovenijo. Začel bo v Kopru, 27.8., ob 12 uri s skokom v morje in preplaval približno 20 kilometrov do portoroške plaže. Od tam bo s kolesom nadaljeval 650 km dolgo traso do Murske Sobote in nazaj. Vmes se bo ustavil v vseh večjih mestih, kjer bodo organizirane tudi lokacije za zbiranje hrane ter lokacije za zbiranje donacij v podporo projektu. Večja mesta, ki si bodo sledila na tej težki poti, so: Postojna, Ljubljana, Celje, Maribor in Murska Sobota. Kolesarska pot se bo končala na portoroški plaži, kjer se bo pričel zadnji del potovanja – tek. Matej bo pretekel 210 km dolgo pot in sicer iz Portoroža, preko Kopra, Kozine, Postojne, Ljubljane, Kranja, Bleda, na vrh našega ponosa – na vrh Triglava.

Humanitarna akcija poteka od 1.7. do 31.8.2014, donirate lahko 1 ali 5 € za nakup šolskih potrebščin za otroke. Vsa zbrana sredstva bodo v obliki šolskih potrebščin predali zavodu Anina zvezdica, ki bo šolske potrebščine podelila otrokom iz socialno ogroženih družin. 

high5 in srce slovenijePri TopAtletu smo Mateju z veseljem priskočili na pomoč. 72 ur nepretrgoma, čez drn in strn naše Slovenije, ga bo poleg VELIKEGA SRCA poganjala tudi športna prehrana High5.

  • Mar 05, 2014
  • Kategorija: Novice
  • Komentarji: 0

Komentarji: 0

Brez komentarjev

Objavi svoj komentar

Obvezna polja so označena z zvezdico*

Kontaktirajte nas

NA KRATKO O NAS

TopAtlet je specializirana trgovina s športno prehrano. Zavedamo se, da je zdravje na prvem mestu, zato smo pri športni prehrani skrbno izbrali zanesljive proizvajalce. Vsi izdelki so proizvedeni v Evropi (Velika Britanija in Češka) in so pod nadzorom Zdravstvenega inšpektorata in Inšpektorata za varno hrano.