HIGH5 tekoči ogljikohidratni Energy Gel Aqua brez kofeina 60ml

     0 ocen  |  Napišite mnenje
Blagovne znamke High5
Šifra: EnergyGelAqua
Razpoložljivost: Na zalogi
1.52€ 1.69€
Brez DDV: 1.39€

Razpoložljive možnosti

Iso Gel v novi podobi v dveh okusih. Priljubljen med tekači. Razredčen je s sokom, zato ga ni potrebno poplakniti z vodo.

ZNAČILNOSTI:

  • Gel s pravim sadnim sokom, ni ga potrebno poplakniti z vodo
  • 23 g ogljikovih hidratov
  • Izdelek je preizkušen na najtežjih športnih tekmovanjih na svetu
  • Brez kofeina
  • Enostavno odpiranje
  • Brez glutena

Energy Gel Aqua je po sestavi bolj športni napitek kot gel. Gel je tekoč, z dodanim pravim sadnim sokom, ki da gelu odličen okus. Ni preveč gost in presladek. Odpiranje embalaže in uporaba je enostavna. Energy Gel Aqua vsebuje 23 g ogljikovih hidratov in je preverjen ter nagrajen s strani najboljših športnikov, ki sodelujejo na najtežjih športnih preizkušnjah na svetu.

Ko uporabljate Energy Gel Aqua, dodatna voda ni potreba, saj je gel redkejši, je bolj športna pijača kot običajni gel. Za vzdrževanje hidracije priporočamo odlično kombinacijo napitka z ZERO šumečimi tabletami z elektroliti in Energy Gel Aqua.

Izbrati Energy Gel ali Energy Gel Aqua? Obe vrsti gela opravita enako nalogo. Energy Gel Aqual je nekoliko redkejši in ga lahko uvrstimo nekje vmes med gele oziroma napitke. Energy Gel je gostejši, vendar je pakiranje tega manjše in je lažji, kar olajša prenašanje večjih količin.

Ogljikovi hidrati v športni prehrani prispevajo k obnovi normalnega delovanja mišic po intenzivni in dolgotrajni telesni aktivnosti, ki povzroča utrujenost mišic in izčrpanje zalog glikogena v skeletnih mišicah. Za doseganje teh rezultatov zaužijte 4 g ogljikovih hidratov na kg telesne teže iz vseh virov znotraj 4-6 ur po aktivnosti.

 HIGH5 IZDELKI NE VSEBUJEJO SESTAVIN, KI SO NA WADA LISTI PREPOVEDANIH SUBSTANC

Gel z 2:1 fruktozo

High5 ne proizvaja gelov z 2:1 fruktozo. Pri High5 smo mnenja, da geli s fruktozo nimajo bistvene prednosti pred navadnimi. Formulacije z 2:1 fruktozo omogočajo, da posameznik porabi potencialno več ogljikovih hidratov na uro - 90 g/uro, za dosego te količine pa bi morali zaužiti 4 gele v eni uri. Raziskava univerze v Glasgow-u je pokazala, da maratonci vzamejo v povprečju 2 do 3 gele na uro (torej 46 g do 69 g ogljikovih hidratov), kljub nasvetom naj jih zaužijejo več. Če v eni uri ne vnesemo 4 gele , izničimo glavno prednost mešanice s fruktozo. Poleg tega bi bili 2:1 fruktozni geli zelo sladki. 

NAVODILA ZA UPORABO: 1gel / 20min

PROIZVAJALEC: Proizvedeno v Veliki Britaniji, HIGH5, www.highfive.co.uk


HRANILNE VREDNOSTI na 100g - OKUS GOZDNI SADEŽI
Energijska vrednost (g. sadeži) 612kJ/144kcal
Maščobe (g. sadeži) 0g
Od tega nasičene maščobe (g. sadeži) 0g
Ogljikovi hidrati (g. sadeži) 36g
Od tega sladkorji (g. sadeži) 5g
Beljakovine (g. sadeži) 0g
Sol (g. sadeži) 0,1g
Sestavine (g. sadeži) voda, glukozni sirup, maltodekstrin, koncentrat sadnega soka (malina 1%, črni ribez, borovnica 0,2%), sredstva za uravnavanje kislosti (natrijevi citrati, citronska kislina, jabolčna kislina), natrijev klorid, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), naravne arome
HRANILNE VREDNOSTI na 100g - OKUS POMARANČA
Energijska vrednost (pomaranča) 612kJ/144kcal
Maščobe (pomaranča) 0g
Od tega nasičene maščobe (pomaranča) 0g
Ogljikovi hidrati (pomaranča) 36g
Od tega sladkorji (pomaranča) 5g
Beljakovine (pomaranča) 0g
Sol (pomaranča) 0,1g
Sestavine (pomaranča) voda, glukozni sirup, maltodekstrin, koncentrat sadnega soka (pomaranča 3%, limona), sredstva za uravnavanje kislosti (natrijevi citrati, citronska kislina, jabolčna kislina), natrijev klorid, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), naravne arome

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Captcha

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 30€

DOPING FREE

Za prave topatlete

BREZ ASPARTAMA

Nič strupov sodobnega sveta

POD NADZOROM

Zdravstvenega inšpektorata