Obvestilo: Od 24.10. do 1.11.2020 bomo imeli kolektivni dopust. Vsa naročila oddana po 23.10. bomo odposlali 3.11.2020. Hvala
-20%

Sci Mx Protein Brownie

Dobavljivost: Na zalogi
Visoko beljakovinski kolač z malo sladkorja.
Neto količina: 65g
1,59 €1,99 €EURCena vsebuje DDV
Ob nakupu tega izdelka prejmete darilo: Sponser Izotonik enkratni zavitek
Deli:
  • Predstavitev
  • Sestava
  • Način uporabe

Sci Mx Protein Brownie je visoko beljakovinski kolaček z manj sladkorja (0,5g sladkorja na kolač) in sladili. Protein Brownie je idealen kot prigrizek kadar smo naokoli ali kot nagrada po napornem treningu.

 

Prednosti:

  • kolač vsebuje 20 g beljakovin
  • vsebuje le 0,5g sladkorjev
  • je lahke in krhke teksture s koščki čokolade
  • ne vsebuje palmovega olja
  • odličen je hladen ali topel (10 sekund v mikrovalovki)
  • beljakovine prispevajo k vzdrževanju in povečanju mišične mase

 

PROIZVAJALEC: SCI-MX Nutrition Ltd., www.sci-mx.co.uk, Velika Britanija

Na 100g Na 65g kolač
Energija 1584kJ / 379kcal 1030kJ /246kcal
Maščobe 15,2g 9,9g
od tega nasičene 5,2g 3,4g
Ogljikovi hidrati 36,5g 23,7g
od tega sladkorji 0,8g 0,5g
od tega polioli 31g 20g
Vlaknine 5g 3,3g
Beljakovine 30g 20g
Sol 0,7g 0,46g

 

Sestavine: Mlečne beljakovine, maltitol, rastlinski glicerin, hidrolizirane pšenične beljakovine (glutamin peptid), olivno olje, temna čokolada brez dodanega sladkorja, (maltitol, kakavova masa, emulgator sojin lecitin, kakav v prahu, aroma), ovsena moka, grahove beljakovine, gumi akacije, kokosovo olje, sredstva za vzhajanje (soda bikarbona), aroma.

Lahko vsebuje sledi oreščkov in arašidov.

Kolač zaužijete po želji kadarkoli tekom dneva. POZOR! Prekomerna uporaba lahko povzroči odvajalne učinke. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zaužijte z zadostno količino tekočine. Izdelek je namenjen športnikom, v kombinaciji z raznovrstno hrano.

Shranjujte na hladnem in suhem mestu, stran od direktne sončne svetlobe. 

Sorodni izdelki

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih