Pomembno obvestilo: Prevzemno mesto bo odprto do 30.6.2024. Potem pa bomo imeli kolektivni dopust do 14.7.2024
-20%

Sponser Kreatin Monohidrat 500g

Dobavljivost: Na zalogi
100% kreatin Creapure® v prahu. Veganski, brez dodatkov.
Neto količina: 500g
Blagovna znamka: Sponser (Švica)
33,44 €41,80 €EURCena vsebuje DDV
Deli:
  • Predstavitev
  • Sestava
  • Način uporabe

Sponser Kreatin Monohidrat je 100% visokokakovosten Creapure®. Edina sestavina je čisti kreatin monohidrat brez nečistoč ali dodatkov. Kreatin se naravno pojavlja v človeškem telesu in je shranjen v mišičnih vlaknih kot kreatin fosfat. Glavni vir kreatina v hrani so meso in ribe.

Učinek kreatina:

Kreatin poveča telesno zmogljivost med kratkotrajnimi, visoko intenzivnimi fizičnimi napori. Poleg tega podpira nastajanje in vzdrževanje mišične mase. Učinek se doseže zaradi delovanja kreatina, ki poveča zmožnost skladiščenja energije v mišičnih celicah. Za optimalni učinek je potrebno kreatin uporabljati več tednov.

Pri vzdržljjivostnih športih se kreatin uporablja v fazi regeneracije, ker napolni zaloge energije. Upoštevati je treba možnost povečanja telesne mase zaradi povečane hidrogenacije celic, ki jo povzroča kreatin. V fazi okrevanja po poškodbah kreatin podpira rekonstrukcijo in rast mišic. 

Pri eksplozivnih športih za moč kreatin izboljšuje zmogljivost pri visoko intenzivnih, ponavljajočih se obremenitvah. Poleg izboljšanja zmogljivosti kreatin omogoča tudi intenzivnejše in daljše obremenitve, kar koristi povečanju moči in mišic.

Pri daljših odmorih med treningi (npr. zaradi poškodbe) lahko kreatin podpira hitrejšo regeneracijo mišic.

 

Učinek kreatina se razlikuje od osebe do osebe. Medtem ko se nekateri močno odzovejo na dodatke, približno tretjina vseh športnikov skoraj ne reagira na kreatin.

 

PROIZVAJALEC: Proizvedeno v Švici, SPONSER Sport Food AG,CH-8832 Wollerau. www.sponser.com

 

 

100% čisti Creapure® kreatin monohidrat.
Zmešajte dve merici kreatina z vodo ali drugo pijačo. Zaužijte dvakrat dnevno, če je možno skupaj z ogljikovimi hidrati.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih