Varovanje vaših podatkov

Upravljalec spletne strani Topatlet.si je podjetje Topatlet, Samo Rakuša s.p.. V skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Zagotovili bomo vse razumne ukrepe, da podatki, ki niso namenjeni javnemu prikazu (registriranih in neregistriranih obiskovalcev), ne bodo dostopni tretjim osebam in javnosti.
Dostavni službi – GLS in Pošti Slovenije bodo dostavljeni zgolj podatki potrebni za dostavo.
Podatki, ki jih Topatlet.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrbno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter zaščito in urisničevanje zakonitih interesov spletne strani ali Topatlet.si ali podjetja Topatlet, Samo Rakuša s.p., ki s spletno stranjo upravlja.


Za potrebe poslovanja upravljalec zbira naslednje uporabnikove podatke:

- ime in priimek
- naslov in kraj bivanja
- naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime)
- ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu razen gesla


Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, upravljalec ne odgovarja.
Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik se shrani tudi trajni piškotek, to je identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku). Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku spletne strani Topatlet.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškoti pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.
Upravljalec spletne strani Topatlet.si lahko podatke uporabi za namene statističnih analiz.


Piškotki, ki jih uporablja spletna stran:

Domena Piškotek Namen Čas piškotka
.topatlet.si PHPESSID Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. ko se seja brskanja konča
.www.topatlet.si language Skrbi za prikaz vsebine strani v pravilnem jeziku glede na uporabnikov izbor 30 dni
.www.topatlet.si currency Skrbi za prikaz pravilne valute na spletni strani glede na uporabnikov izbor 2 leti
.topatlet.si _ga
Skrbi za prepoznavo uporabnikov
Statistika ogledov spletne strani
podjetje Google Analytics
48 ur
.topatlet.si eu-opt-in skrbi za nastavitve glede uporabe piškotkov 5 let
topatlet.si _atuvc Uporaba za potrebe gumbov AddThis na strani, ki omogočajo deljenje vsebine na družabnih omrežjih. Podejtje Clearspring Technologies, Inc 2 leti

 

Katere osebne podatke držimo in kako jih lahko spremenite

Poročilo o vaših osebnih podatkih lahko pridobite na povezavi GDPR poročilo. Sledite korakom za pridobitev poročila in navodiom za popravek ali popolno odstranitev vaših podatkov. Kako lahko urejate vaše osebne podatke ali jih nadzirate posamezno, je odvisno od načina oddaje podatkov pri naročilu z ustvarjanjem uporabniškega računa, naročilu kot gost, ali vpis vašega email naslova v Newsletter.

Vedno lahko izberete, ali želite prejemati promocijska obvestila, telefonske klice ali klasično pošto od podjetja Kalcer d.o.o.