-20%

High5 Energy drink with protein 47g

All in one 4:1 napitek v enkratnem pakiranju.
Neto količina: 47g
test
1,68 €2,10 €EURCena vsebuje DDV
Naziv Cena
Citrus
1,68 €2,10 €
Gozdni sadeži
1,68 €2,10 €
Cena vsebuje DDV
Deli:
 • Predstavitev
 • Sestava
 • Način uporabe

HIGH5 Energy Drink with protein je napredni športni napitek za uporabo med napornimi in dolgotrajnimi športnimi aktivnostmi. Znanstveno zasnovana mešanica ogljikovih hidratov, beljakovin in elektrolitov prispeva k vzdrževanju konstantnega nivoja energije med vadbo in pomaga obnoviti normalno delovanje mišic po vadbi.

 

Prednosti:

 • pripomore k vzdržljivosti in hidraciji*
 • ogljikovi hidrati in beljakovine v razmerju 4:1
 • kvaliteten vir beljakovin - izolat sirotke**
 • ogljikovi hidrati iz različnih virov (maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1)
 • osvežujoč, ne sladek okus
 • brez umetnih barvil, konzervansov in sladil

*Raztopine ogljikovih hidratov in elektrolitov prispevajo k ohranjanju vzdržljivosti pri daljših telesnih naporih ter povečujejo absorpcijo vode med telesno dejavnostjo, kar pomeni boljšo hidracijo.

**Izolat sirotkinih beljakovin v Energy drink with protein je zelo kvaliteten. Za določitev in primerjavo kakovosti beljakovin uporablja Organizacija za kmetijstvo in agrikulturo (The Food & Agricultural Organisation) mednarodno priznano metodo in sicer Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score (PDCAAS), kjer idealne vrednosti beljakovin znašajo 1.0. Sirotkine beljakovine, ki so uporabljene v Energy Drink with protein imajo še višjo vrednost in sicer 1.14. Poleg tega ima Energy Drink with protein visoko vsebnost aminokisline levcin.


Energy Drink with protein je prva izbira profesionalnih športnikov za uporabo med težkimi treningi in več-dnevnimi tekmovanji, idealen je za vadbene kampe kadar pričakujete bolj pogoste, daljše in napornejše treninge. Količina elektrolitov v napitku je primerna za različne vremenske pogoje, v katerih potekajo tekmovanja oziroma treningi. V primeru prekomernega potenja (npr. v vročini) vseeno priporočamo dodatek šumeče tablete z elektroliti High5 ZERO Neutral v vsak 500 ml športni napitek, da povečate količino elektrolitov.

 

Beljakovine in ogljikovi hidrati so v športni prehrani zelo pomembni:

 • Ogljikovi hidrati prispevajo k obnovi normalnega delovanja mišic po intenzivni in dolgotrajni telesni aktivnosti, ki povzroča utrujenost mišic in izčrpanje zalog glikogena v skeletnih mišicah. Za doseganje teh rezultatov zaužijte 4 g ogljikovih hidratov na kg telesne teže iz vseh virov znotraj 4-6 ur po aktivnosti.
 • Beljakovine prispevajo k vzdrževanju mišične mase in ohranjanju zdravih kosti.

HIGH5 izdelki ne vsebujejo sestavin, ki so na wada listi prepovedanih substanc

PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, High5, www.highfive.co.uk

Hranilne vrednosti na 100g

OKUS Citrus Gozdni sadeži
Energija 1598kJ / 376kcal 1615kJ / 380kcal
Maščobe 0g 0g
 Od tega nasičene 0g 0g
Ogljikovi hidrati 75g 76g
 Od tega sladkorji 44g 44g
Beljakovine 19g 19g
Sol 1,3g 1,3g

Sestavine: Maltodekstrin, saharoza 24%, izolat sirotke 20% (mleko), fruktoza 16%, naravne arome, jabolčna kislina, regulatorji kislosti (natrijev citrat, kalijev citrat), natrijev klorid, emulgator sojin lecitin.

Napitek lahko uporabljate med in po vadbi.

Uporaba med vadbo: dve merici (2x23,5g) stresite v 500ml vode in dobro stresite. Spijte 250 ml napitka vsakih 20 min.

Uporaba po vadbi: spijte 500ml napitka takoj po vadbi.

Sorodni izdelki

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih