Pomembno obvestilo: Prevzemno mesto bo odprto do 30.6.2024. Potem pa bomo imeli kolektivni dopust do 14.7.2024

Zaupajo nam

Ul Denša

Je triatlonec, ki vztrajno sledi visoko zastavljenim ciljem. Sezono 2022 je zaključil na 3. mestu na mladinski rang lestvici Europe Triathlona, na svetovnem mladinskem prvenstvu v akvatlonu je osvojil bron. Je tudi dobitnik nazivov Triatlonec leta 2021 in 2022 Triatlonske Zveze Slovenije.

aleš zontar

Aleš Žontar

Je super tekač na dolge proge. Redno ga srečamo na zmagovalnih stopničkah tekem. Ne zmotijo ga niti mraz, niti vročina niti veter.

Robert Kotnik

Robert Kotnik je maratonec, ki je bil 2019 na razdalji 21km skoraj nepremagljiv. Na sliki s »črno ovco« - pokalom Maratona Bovec 2019

robert kotnik
jan lipovšek

Jan Lipovšek

Vztrajni mlad triatlonec, ki kljub številnim napornim treningom redno študira. Pravi, da mu je pri triatlonu najbolj všeč ker lahko združi vse tri njemu najljubše športe: kolo, tek in plavanje.

Denis Šketako

Ali "železni človek«. Triatlonec, ki se je usmeril v Iron Man razdalje. Pravi, da »kolesari na 100%, plava na 100% in teče na 100%«. Na sliki je leta 2016 osvojil prvo mesto v kraju Poznan (Poljska) in postal Evropski prvak v dolgem triatlonu.

denis šketako

Aleš Česen topatlet

Anže Česen

Anže Česen je človek neverjetnih in nenavadnih podvigov. Užitek ga je poslušati kako s strastjo razlaga o vsakem svojem novem norem podvigu.

Domen Dornik

Profesionalni triatlonec, ki je tekmoval po celem svetu in pravi "Povsod je lepo, doma je najlepše". Prejel je  častni naziv "Triatlonec leta 2019".

Domen Dornik
Plavalna Zveza Slovenije

Plavalna Zveza Slovenije

Po podrobnem pregledu naših izdelkov s strani nutricistke Plavalne Zveze Urške Bukovnik, so nas izbrali za uradnega dobavitelja športne prehrane. Ponosni smo na njihov komentar, da skrbno izbiramo in preverjamo, da so sestavine v izdelkih kvalitetne in zdravju prijazne.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih