Covid-19: Za OSEBNI PREVZEM se prosim predhodno dogovorite po telefonu. Pokličite 041362191. Hvala

Zaupajo nam

aleš zontar

Aleš Žontar

Aleš Žontar je super tekač na dolge proge. Redno ga srečamo na zmagovalnih stopničkah tekem. Ne zmotijo ga niti mraz, niti vročina niti veter.

Robert Kotnik

Robert Kotnik je maratonec, ki je na razdalji 21km skoraj nepremagljiv. Na sliki s »črno ovco« - pokalom Maratona Bovec 2019

robert kotnik
jan lipovšek

Jan Lipovšek

Jan Lipovšek je vztrajni mlad triatlonec, ki kljub številnim napornim treningom redno študira. Pravi, da mu je pri triatlonu najbolj všeč ker lahko združi vse tri njemu najljubše športe: kolo, tek in plavanje.

Denis Šketako

Denis Šketako je »železni človek«. Triatlonec, ki se je usmeril v Iron Man razdalje. Pravi, da »kolesari na 100%, plava na 100% in teče na 100%«. Na sliki je leta 2016 osvojil prvo mesto v kraju Poznan (Poljska) in postal Evropski prvak v dolgem triatlonu.

denis šketako

Aleš Česen topatlet

Anže Česen

Anže Česen je človek neverjetnih in nenavadnih podvigov. Užitek ga je poslušati kako s strastjo razlaga o vsakem svojem novem norem podvigu.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih